خورشت خلال كرمانشاهي

مواد لازم (براي 2 نفر):
گوشت گوسفند يا گوساله=نيم پيمانه
زعفران آب كرده= 1 قاشق مربا خوري
خلال بادام درختي= نيم پيمانه
رب گوجه فرنگي= 2 قاشق غذاخوري
پياز =به مقدار لازم براي گوشت
روغن حيواني= 1 قاشق مرباخوري
روغن= به مقدار لازم
پودر زعفران= نصف قاشق مرباخوري
زرشك سياه (زرشك كرمانشاهي)= به اندازه 3 قاشق غذاخوري
نمك و زردچوبه =به مقدار لازم
ليمو عماني= 2 عدد كوچك
طرز تهيه:
ابتدا پياز را رنده مي كنيم و با روغن تفت مي دهيم وقتي كه كمي رنگش تغيير كرد (لازم نيست طلايي شود)گوشت را به آن اضافه مي كنيم و آن را با پياز تفت مي دهيم و نمك و زردچوبه را اضافه مي كنيم مهم ترين قسمت پخت خورشت خلال تفت دادن گوشت آن است و بيشتر از بقيه خورشت ها تفت داده مي شود تا زماني كه تقريبا گوشت بپزد شعله ي گاز بايد ملايم باشد تا گوشت نسوزد بعد از آن رب گوجه را اضافه مي كنيم به اين علت تا به حال رب را اضافه نكرديم تا نسوزد بعدش خلال بادام ها را كه قبلا شستيم به آن اضافه مي كنيم و با گوشت ورب گوجه تفت مي دهيم وقتي كه تفت خورد 2 عدد ليمو عماني كوچك و پودر زعفران را به آن اضافه كرده و آب جوش را به مواد اضافه مي كنيم توجه داشته باشيد چاشني اصلي اين غذا ليمو عماني و زعفران هست كه زعفران طي دو مرحله بهش اضافه مي شود مي گذاريم خورشت بپزد زماني كه 10 دقيقه به اتمام پخت غذا مانده بود زرشك سياه رو كه كاملا پاك كرديم با روغن حيواني تفت مي دهيم و به همان صورت داغ روي غذا مي ريزيم و بعد از آن زعفران آب كرده توجه داشته باشيد اين خورشت اصلا نبايد در زودپز آماده شود و حتما از خلال بادام درختي (نه خلال بادم زميني يا پسته )در آن استفاده شود
خورشت خلال غاذي رسمي كرمانشاه است اميدوارم اونو درست كنيد مطمئنم از خوردنش لذت مي بريد

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: